Analytics

Els socis de Messi contra el Llevant

De qui va rebre més passades i amb qui va connectar?

Els socis de Messi contra el Llevant
Els socis de Messi contra el Llevant

De qui va rebre més passades i amb qui va connectar?

Barça Llevant

| FCB

Leo Messi va ser el gran protagonista de la golejada del Barça al camp del Llevant (0-5). L'argentí va signar un nou hat-trick en la seva carrera i va donar les dues altres assistències de gol a Luis Suárez i Gerard Piqué. Una altra exhibició futbolística del crac blaugrana que es distancia en la lluita pel Pitxitxi i que va exercir de comandant del líder de la Lliga. Des del Laboratori de Carles Domènech a LaTdT ens vam voler fixar amb els socis de l'argentí durant el partit. De qui va rebre més passades i amb qui va connectar més? 

Sergio Busquets va ser el futbolista que va buscar més a Messi i li va fer el 22,5% de les passades. La més significativa va ser en l'acció del 0-2 quan Busquets va recuperar la pilota en la pressió al mig del camp i va enviar una brillant passada en profunditat per la desmarcada de l'argentí, que va definir amb la cama dreta davant Oier. A continuació vindrien Arturo Vidal i Ousmane Dembélé amb un 13,7% de les passades. El xilè i el francès es van erigir com dos socis de confiança per Messi i sempre el van buscar, com per exemple en l'assistència d'Arturo Vidal a Messi en el 0-4.

Pel que fa al destí de les passades de Messi, Luis Suárez va ser el principal objectiu amb el 26% de les passades. L'uruguaià es va beneficiar d'aquesta connexió amb la diana que va servir per inaugurar el marcador. Dembélé, que va signar un bon partit malgrat jugar en una posició desconeguda com la de carriler, va ser el segon futbolista que va buscar més Messi amb un 19% de les passades i després ja vindria Jordi Alba, un altre soci habitual, amb el 14,2%.

COMENTARIS