Notícies

Els tres futbolistes que poden negociar lliurement

Els tres futbolistes que poden negociar lliurement
Els tres futbolistes que poden negociar lliurement
El Barça té en plantilla tres futbolistes que podran començar a negociar el seu futur lliurement a partir de l’1 de gener. Vermaelen, Samper i Munir...
Munir

El Barça té en plantilla tres futbolistes que podran començar a negociar el seu futur lliurement a partir de l’1 de gener. Vermaelen, Samper i Munir acaben contracte el proper 30 de juny i el seu futur sembla lluny del Camp Nou. 

Vermaelen ha carregat permanentment amb els problemes físics que l’han impedit convertir-se en un central de garanties a llarg termini. El belga ha mostrat un nivell notable en cada partit que ha participat, però la seva resistència muscular està en sospita permanent. 

El cas de Samper és similar, si bé el català no ha tingut oportunitats de demostrar si té nivell per jugar al primer equip. El català acumula nombrosos problemes físics, i el seu futur és una incògnita. El futbolista sempre ha demostrat la voluntat de triomfar al Camp Nou. 

El cas més complex és el de Munir: el davanter té un bon valor de mercat, sobretot després de les seves cessions al València i l’Alabès i el club li ha ofert una extensió de contracte. Però el futbolista no vol seguir sense minuts ni ser utilitzat com a mercaderia de venta. 

COMENTARIS