Notícies

Valverde: "Em va costar el procés d'adaptació al Barça, però ho he superat"

Valverde: "Em va costar el procés d'adaptació al Barça, però ho he superat"
Valverde: "Em va costar el procés d'adaptació al Barça, però ho he superat"
El tècnic Ernesto Valverde compareix davant dels mitjans de comunicació per analitzar el partit contra el Deportivo de la Corunya, corresponent a la jornada...
Valverde RDP 4/12

El tècnic Ernesto Valverde compareix davant dels mitjans de comunicació per analitzar el partit contra el Deportivo de la Corunya, corresponent a la jornada 16 de Lliga, que es disputarà aquest diumenge (20.45) al Camp Nou.

Partit

"El Deportivo va començar d'una manera irregular. Ara estan bé. A l'últim partit van canviar el perfil dels jugadors i els va anar bé. Estan confiats". 

Substitut de Mascherano

"El jugador està amb nosaltres. Ens queden dos partits molt importants. Hi ha coses que no es poden comentar alegrement, i ens podria distreure". 

Busquets

"És una situació que podem tenir en compte [té 4 grogues]. Però els 3 punts són tan importants contra el Deportivo com contra el Madrid. Podria veure una groga al túnel de vestidors". 

Dembélé i Rafinha

"Dembélé es troba millor. Però seguim amb el mateix pla. Tenir-lo per al gener". 

"Rafinha ha començat a fer una mica més de feina. Ha de seguir la inèrcia dels jugadors que porten temps aturat. Ha fet un treball increïble en solitari, que és duríssim. Hem d'anar en compte, però esperem que ens ajudi". 

Reial Madrid

"L'objectiu és guanyar demà. No pensem en el partit del Bernabéu, sinó en demà. No em preocupa que els jugadors no siguin conscients de la importància del partit contra el Deportivo. No mirem més enllà". 

"Sortir del Bernabéu amb 14 punts d'avantatge és una suposició. No sabem què passarà. Volem guanyar". 

Mundial de Clubs

"Qui el disputa és qui ha guanyat la Champions, que li donem molta importància. Jugar el Mundialet és la conseqüència, un enllaunat de cinc dies. No és el mateix que la Champions, però no li vull treure importància. A mi també m'agradaria guanyar-lo". 

El millor de l'any

"No puc resumir-ho en una jornada o un dia. El millor és el dia a dia, superar les coses. Quan arribes a un club tan gran necessites un període d'adaptació a l'entorn, a la manera de treballar, als jugadors... Ho he passat, i m'ha costat, però ho hem superat". 

Plantilla per la Champions

"No sé qui serà el campió de la Champions. Qui guanyi tindrà la plantilla que es mereixi guanyar-la. Nosaltres estàvem al bombo de la Champions, així que de moment tenim plantilla per guanyar-la. Em faria molta il·lusió alçar el títol, com a tots".

Amenaça de la FIFA a Espanya

"Nosaltres som esportistes. Espanya s'ha guanyat l'accés de disputar el Mundial. No me la imagino fora, però caldria preguntar-ho a la FIFA" 

COMENTARIS