Ligue 1

Ensurt del Lió a la Copa

Ensurt del Lió a la Copa
Ensurt del Lió a la Copa
L’Olympique de Lió, el proper rival del Barça a la Champions League, tenia previst disputar un partit senzill a la Copa de França contra el Bourges...

L’Olympique de Lió, el proper rival del Barça a la Champions League, tenia previst disputar un partit senzill a la Copa de França contra el Bourges Foot, un euip de la cinquena divisió. I si bé l’equip de Bruno Genésio va classificar-se, el partit no va ser bufar i fer ampolles. 

El porter Lopes va haver d’intervenir en tres ocasions perilloses i el Bourges Foot va estavellar una pilota al pal a la primera meitat. No va ser fins el segon temps que que Terrier va marcar el primer gol i Mendy, a les acaballes, va aconseguir el segon. 

El tècnic va fer descansar Aouar i Fekir, dues de les grans estrelles de l’equip, però al final del partit va fer-los entrar per confirmar la classificació i evitar ensurts. 

Tres equips de la Ligue 1, per la seva banda, van caure eliminats contra equips de divisions inferiors. El Montpellier va caure contra l’Entente (3a), el Nimes, contra el Lyon-Duchere (3a), i l’Angères, contra el Viry-Chatillon (6a) 

COMENTARIS