Mercat

Es complica la marxa de Coutinho al Chelsea

Es complica la marxa de Coutinho al Chelsea
Es complica la marxa de Coutinho al Chelsea
El Chelsea necessita una estrella per substituir Hazard, nou futbolista del Reial Madrid. El belga era el pal de paller de l’equip anglès, i la seva...
Coutinho

El Chelsea necessita una estrella per substituir Hazard, nou futbolista del Reial Madrid. El belga era el pal de paller de l’equip anglès, i la seva marxa obliga el club de Londres a reforçar-se. Coutinho era una de les opcions que més consideraven. 

Però el Chelsea ho tindrà complicat perquè la FIFA el va sancionar sense fitxar fins l’estiu del 2020 per les irregularitats en les contractacions a futbolistes menors, i el TAS no té previst estudiar el seu recurs abans del 8 d’agost, quan acaba el termini de fitxatges a Anglaterra. 

Amb els més de 100 milions ingressats per la venda de Hazard, i amb el propi múscul econòmic de l’entitat, el Chelsea era una de les millors opcions per col·locar Coutinho, que no ha realitzat una bona temporada i pretén recuperar la identitat lluny del Camp Nou. 

Però ara mateix hi ha pocs clubs capaços d’invertir tants milions pel brasiler, devaluat els últims mesos. El més ben col·locat era el Chelsea, però de moment, segueix sense poder fitxar. 

COMENTARIS