Lliga

Es jubila 'The Observer'

Es jubila 'The Observer'
Es jubila 'The Observer'
El Barça - Reial Societat de dissabte passat va ser l'últim partit de Francesc Satorra com a empleat del Barça. El responsable de controlar la zona de...

El Barça - Reial Societat de dissabte passat va ser l'últim partit de Francesc Satorra com a empleat del Barça. El responsable de controlar la zona de banquetes, el túnel de vestidors i la zona mixta del Camp Nou es va jubilar després de 41 anys consecutius treballant per al club blaugrana, segons informa Santi Giménez a l'As.

Satorra sempre ha tingut un perfil molt discret i professional però la seva imatge es va popularitzar de forma involuntària en un Barça - Madrid de la Supercopa del 2011. Després d'una picabaralla, José Mourinho va posar el dit a l'ull a Tito Vilanova en una imatge que va fer la volta al món i on darrere dels protagonistes apareixia un Francesc Satorra inalterable observant l'escena. Les xarxes socials van batejar-lo com a 'The Observer' i es va convertir en viral.

Finalment, aquest 2019 ha finalitzat la seva trajectòria al club amb la mateixa discreció de sempre i sense voler entrar en cap campanya mediàtica per un empleat que ha conviscut amb entrenadors i jugadors de tota mena però que es queda amb Valverde com el tècnic amb qui més a gust ha treballat.

COMENTARIS