Es trenca la dada màgica de Messi quan marcava 2 gols

Es trenca la dada màgica de Messi quan marcava 2 gols
Es trenca la dada màgica de Messi quan marcava 2 gols
Leo Messi va tornar aquest diumenge als terrenys de joc i va demostrar que no ha perdut la forma marcant 2 gols contra el Betits. Tot i això, la seva...
Messi betis

Leo Messi va tornar aquest diumenge als terrenys de joc i va demostrar que no ha perdut la forma marcant 2 gols contra el Betits. Tot i això, la seva aportació ofensiva no va servir perquè el Barça pogués derrotar el conjunt de Quique Setién i es va trencar una dada històrica que, fins ara, sempre havia acompanyat l'argentí.

El Barça mai havia perdut cap dels 157 partits on Messi havia marcat 2 gols més. Un doblet de l'argentí era gairebé sinònim de victòria (152) o, com a miním, empat (5). Una estadística espectacular que demostra la rellevància i trascendència del crac blaugrana.

La derrota per 3-4 contra el Betis trenca aquesta dada màgica i que havia durant tant temps. Tot i això, en l'aspecte positiu, Messi va recuperar la primera posició al Pitxtitxi empatat amb Luis Suárez amb 9 dianes i també va demostrar que la lesió al braç és cosa del passat.

COMENTARIS