Analytics

Espina clavada: Messi mai ha marcat contra el Madrid a la Copa

Espina clavada: Messi mai ha marcat contra el Madrid a la Copa
Espina clavada: Messi mai ha marcat contra el Madrid a la Copa
Leo Messi està acostumat a batre tots els rècords golejadors de les competicions on participa. Sembla que no hi hagi cap fita que ell no pugui assolir però,...

Leo Messi està acostumat a batre tots els rècords golejadors de les competicions on participa. Sembla que no hi hagi cap fita que ell no pugui assolir però, molt de tant en tant, sorgeix algun buit golejador que l'argentí encara no ha pogut aconseguir.

Un d'aquests deures pendents és marcar-li un gol al Madrid en la competició de Copa. En les 6 vegades anteriors que s'ha enfrontat contra el conjunt blanc a la Copa, el davanter argentí no ha estat capaç de perforar la porteria rival. El balanç del Barça en aquests enfrontaments tampoc ha estat positiu, ja que només va guanyar 1 partit, en va perdre 3 i en va empatar 2.

Curiosament, el Madrid és una de les víctimes preferides de Messi en les altres competicions. En total li ha marcat 36 gols però sempre ha estat en partits de Lliga, Champions o Supercopa. La Copa és l'espina clavada de Messi contra el Madrid. Aconseguirà trencar aquesta ratxa en les semifinals d'aquesta temporada?

COMENTARIS