Notícies

Estrena afortunada de Solari a la Lliga (2-0)

Vinicius fa el primer del Madrid a última hora

Estrena afortunada de Solari a la Lliga (2-0)
Estrena afortunada de Solari a la Lliga (2-0)

Vinicius fa el primer del Madrid a última hora

El Reial Madrid de Santiago Solari ha guanyat amb dificultats aquest dissabte al Santiago Bernabéu contra el Valladolid. Els blancs, que necessitaven la victòria per capgirar la ratxa negativa a la competició, han jugat amb foc durant bona part del partit, però han acabat guanyant gràcies a la inspiració del jove Vinicius, que ha desequilibrat el partit a última hora (2-0).

L'afició del Bernabéu ha xiulat als seus jugadors, sobretot en els primers minuts i al descans, quan el marcador encara mostrava empat sense gols. El Valladolid ha gaudit de dues ocasions claríssimes que han acabat als pals. Una de Toni Villa i una altra d'Enes Unal. L'equip entrenat per Sergio González ha desaprofitat les seves... i el Madrid, que també estava enemistat amb el gol, l'ha acabat trobant.

La graderia blanca reclamava l'entrada del brasiler Vinicius després de la seva bona actuació a la Copa del Rei contra el Melilla... i precisament Vinicius ha decidit el partit. Una jugada plena d'atreviment, i amb una mica de fortuna a la rematada, ha acabat al fons de la xarxa. L'acta del partit ha atorgat el gol a Vinicius, però Kiko Olivas també hi participa activament.

Uns minuts més tard, Sergio Ramos ha marcat de penal el definitiu 2 a 0. El Bernabéu ha xiulat al seu capità quan es dirigia a xutar la pena màxima. Tensió al Madrid tot i la victòria... i Ramos que demana pau a través de les xarxes socials.

 

COMENTARIS