Jugadors

Eto'o: "Guardiola m'hauria de demanar perdó"

Eto'o: "Guardiola m'hauria de demanar perdó"
Eto'o: "Guardiola m'hauria de demanar perdó"
Samuel Eto’o va ser una de les figures del Barça de Rijkaard i va coincidir un any amb Guardiola a la banqueta. La seva relació amb el tècnic, però, no...

Samuel Eto’o va ser una de les figures del Barça de Rijkaard i va coincidir un any amb Guardiola a la banqueta. La seva relació amb el tècnic, però, no va ser del tot fluïda i el davanter ho ha reconegut en una entrevista a BeIn Sports. 

Guardiola al Barça 

"En Pep ha viscut tota la seva vida a Barcelona, però durant els anys que vaig passarallà, ell no va entendre la plantilla. Ell no va viure la vida del nostre grup”. 

“Li vaig dir a en Guardiola: 'Et disculparàs amb mi, perquè soc jo el que farà que el Barcelona guanyi, no Messi. Vaig ser jo el que va fer guanyar el Barça i Pep m’ hauria de demanar perdó”.

Estrella de l’equip

“Aquesta era la situació [de protagonisme individual] en aquell moment. Messi emergiria més tard, però pots preguntar-li a Xavi, Iniesta i als altres: aquella va ser la meva era”.

Inter

“El meu advocat em va dir que el club m'havia posat a la venda i que va ser a petició de Guardiola. A dia d'avui està clar que aquest moviment i l'oportunitat que Pep em va donar quedarà en la història perquè em va permetre ser una part fins i tot més gran de la històriadel futbol a l’anar-me'n a l'Inter. Li va permetre a l'Inter realitzar el millor traspàs en la història del futbol”.

COMENTARIS