Everton i West Ham van darrere Halilovic

El migcampista croat no veu amb bon ulls jugar a 2aB

Everton i West Ham van darrere Halilovic
Everton i West Ham van darrere Halilovic

El migcampista croat no veu amb bon ulls jugar a 2aB

Halilovic

Alen Halilovic, actualment a la gira del Barça als Estats Units, té 2 ofertes de la Premier League. Segons informa Lluís Miguelsanz al diari Sport, el jove migcampista croat del Barça de només 19 anys, tindria possibilitats de marxar aquest estiu.

Luis Enrique no l’acaba de veure còmode al primer equip i el futbolista no tindria intencions de jugar a 2a divisió B amb el filial. La solució seria, per tant, vendre al jugador o cedir-lo. En aquest cas, el Barça veuria bé la sortida del migcampista per uns 6 milions d’euros, sempre amb opció de recompra.

El principal candidat en endur-se’l és el West Ham, que ja ha fet una oferta pel jugador. A Halilovic li agradaria anar a parar al club londinenc perquè coneix a l’entrenador, el també croat Slaven Bilic.

Però a les últimes hores el Barça també ha rebut una oferta de l’Everton pel migcampista. Robert Martínez, entrenador de l’equip de Liverpool, necessita jugadors ofensius com Halilovic, i té el punt a favor que les relacions entre el Barça i l’Everton són bones després del fitxatge de Deulofeu.

El futur de Halilovic està molt avançat i es concretarà després de tornar de la gira als Estats Units.

COMENTARIS