Lliga

Feia 20 anys que Barça i Espanyol no lideraven la Lliga

Feia 20 anys que Barça i Espanyol no lideraven la Lliga
Feia 20 anys que Barça i Espanyol no lideraven la Lliga
Després de 9 jornades disputades, la taula de classificació de la Primera Divisió deixa algunes notes destacades com que Barça i Espanyol lideren el...
lliga taula

Després de 9 jornades disputades, la taula de classificació de la Primera Divisió deixa algunes notes destacades com que Barça i Espanyol lideren el campionat amb 18 i 17 punts, respectivament. Que el Barça estigui al capdamunt de la Lliga és un fet habitual en les darreres temporades però que el segon equip sigui l'Espanyol és menys freqüent.

De fet, feia més de 20 anys que això no passava. Ens hem de remuntar fins a la temporada 97/98 per trobar un Barça líder i un Espanyol segon classificat. En aquella ocasió, el conjunt blaugrana entrenat per Van Gaal sumava 25 punts pels 18 de l'Espanyol de Camacho. Aquella campanya el Barça va guanyar la Lliga però el conjunt perico va finalitzar en la 10a posició.

L'equip de Rubi encara només ha perdut 2 partits aquesta temporada i les sensacions del seu joc són molt positives. Aquest cap de setmana intentarà mantenir la ratxa al camp del Valladolid, un altre dels equips revelació del campionat i que ocupa la 6a posició de la taula per davant del Reial Madrid.

COMENTARIS