Vintage

Feia 70 anys que no hi havia 3 equips catalans als quarts de la Copa

Feia 70 anys que no hi havia 3 equips catalans als quarts de la Copa
Feia 70 anys que no hi havia 3 equips catalans als quarts de la Copa
Barça, Espanyol i Girona estaran als bombos dels quarts de final de la Copa del Rei juntament amb Getafe, València, Madrid, Betis i Sevilla. Feia moltes...
Girona

Barça, Espanyol i Girona estaran als bombos dels quarts de final de la Copa del Rei juntament amb Getafe, València, Madrid, Betis i Sevilla. Feia moltes dècades que no es veien 3 equips catalans en l'eliminatòria prèvia a les semifinals i aquest any s'ha tornat a repetir el cas.

Concretament, l'última vegada que hi va haver 3 conjunts catalans en aquesta eliminatòria va ser la temporada 1948/49. Fa 70 anys, el Barça, el Nàstic i l'Espanyol van superar les eliminatòries prèvies i es van classificar per als quarts de final.

En aquella edició, el Barça va quedar emparellat amb el Granada, l'Espanyol amb l'Atlètic de Madrid i el Nàstic amb l'Athletic. Els dos equips de Barcelona van passar a semifinals on van caure eliminats per València i Athletic, respectivament. El conjunt basc es va acabar proclamant campió d'aquella edició.

Ara caldrà veure com queda el sorteig dels quarts de final i si hi ha la possibilitat de veure més equips catalans en unes hipotètiques semifinals de la Copa del Rei.

COMENTARIS