Mercat

Filipe Luis, una opció 'low cost' per al lateral esquerre

Filipe Luis, una opció 'low cost' per al lateral esquerre
Filipe Luis, una opció 'low cost' per al lateral esquerre
El Barça busca un lateral esquerre al mercat per reforçar la competència a Jordi Alba. L'opció Miranda no ha convençut a Valverde perquè considera que...
Leo Messi i Filipe Luis

El Barça busca un lateral esquerre al mercat per reforçar la competència a Jordi Alba. L'opció Miranda no ha convençut a Valverde perquè considera que encara no té l'experiència ni el nivell per jugar al primer equip i la direcció esportiva ja fa temps que està buscant un futbolista per aquesta posició.

El club no vol fer una gran inversió per un jugador que només donarà descansos puntuals a Jordi Alba però també desitja incorporar un jugador contrastat i amb experiència. En aquest sentit ha aparegut sobre la taula el nom de Filipe Luis, segons informa Mundo Deportivo.

L'actual lateral de l'Atlètic de Madrid té 33 anys i aquesta temporada finalitza contracte amb el club matalasser. Per característiques tècniques encaixaria a la perfecció a l'estil del Barça, on va estar a punt d'arribar-hi l'estiu del 2009 però el Deportivo no el va voler vendre i el Barça va acabar incorporant a Maxwell.

Ara caldrà veure com evolucionen les negociacions, ja que Filipe Luis té altres propostes com la de la Juve, que també busca un lateral esquerre. El jugador estaria encantat de fitxar per un club com el Barça en la fase final de la seva carrera esportiva.

COMENTARIS