Gossip

Fins on pot arribar el Barça amb Pogba i De Jong?

Fins on pot arribar el Barça amb Pogba i De Jong?
Fins on pot arribar el Barça amb Pogba i De Jong?
El Barça no s'oblida de Paul Pogba i Frankie De Jong. Els 2 migcampistes van ser objectius del club blaugrana durant el mercat d'estiu però no es va...
De Jong Pogba

El Barça no s'oblida de Paul Pogba i Frankie De Jong. Els 2 migcampistes van ser objectius del club blaugrana durant el mercat d'estiu però no es va aconseguir concretar cap operació per les negatives dels seus clubs a l'hora de negociar un traspàs. Tot i això, les possibilitats de sortida segueixen obertes en els 2 casos i la direcció esportiva blaugrana té marcats uns límits econòmics per intentar-los fitxar, segons revela Miguel Rico.

En el cas de Pogba tot apunta que el futbolista demanarà marxar del Manchester United. La mala relació amb Mourinho i els pobres resultats que han signat a l'inici de temporada són els motius pels quals el francès estudia un canvi d'aires. La Juventus vol fer un esforç per recuperar-lo i el Barça està interessat en ell però sense perdre l'oremus. L'operació rondaria els 100 milions d'euros, una xifra on el club blaugrana hi podria arribar, però els topalls són l'alt salari que demana Pogba (12 milions d'euros) i la comissió que vol sucar Mino Raiola, un representant de trist record al Camp Nou pel cas Ibrahimovic.

L'altre jugador que interessa molt a Can Barça és Frankie De Jong. El club fa molt temps que el segueix i és un jugador que encaixaria a la perfecció al sistema de joc blaugrana. Té 21 anys i des del club asseguren que "està controlat." El director esportiu de l'Ajax, Marc Overmars, ja va ser crític amb el Barça dient que "no havien valorat prou De Jong" i diversos clubs europeus com el City o el Madrid ja han començat a trucar a la porta del representant de l'holandès. En aquest cas, el Barça s'hauria marcat un màxim de 60 milions d'euros per De Jong, una xifra que no acaba de satisfer l'Ajax. Des del despatxos blaugrana asseguren que el jugador vol venir però a la memòria hi ha els casos d'Asensio i Griezmann.

COMENTARIS