Florentino Pérez: una lliga de les últimes nou

El màxim mandatari blanc té uns registres de títols que farien posar vermell a qualsevol

Florentino Pérez: una lliga de les últimes nou
Florentino Pérez: una lliga de les últimes nou

El màxim mandatari blanc té uns registres de títols que farien posar vermell a qualsevol

Florentino Pérez té un objectiu clar: ser considerat el millor president de la història del Madrid. Vol ser el Santiago Bernabéu modern i quedar en el record com l'home que va consolidar el club com el millor. I la cosa no li està acabant de sortir.

Perquè el màxim mandatari blanc té uns registres de títols que farien posar vermell a qualsevol. Ell, que s'ha gastat diners i diners i que, sobretot, ha aconseguit ser vist per part de l'afició com el far que guia el vaixell blanc cap a un destí segur, està estavellant-se de manera molt dolorosa.

Només la famosa lliga dels 100 punts de Mourinho ha aconseguit treure el cap enmig d'aquesta època negra.

El Madrid ha guanyat una lliga de les últimes 7 que ha disputat. Només la famosa lliga dels 100 punts de Mourinho ha aconseguit treure el cap enmig d'aquesta època negra. Si ampliem la fotografia i agafem la darrera dècade, la xifra millora una mica, i són 3 de 10. Hem de sumar les que van guanyar Capello i Schuster. Però compte, aquestes dues lligues són del Madrid... però no de Florentino. Coincideixen amb els dos primers anys del mandat de Ramon Calderón. Florentino havia dimitit un any abans.

Així que si tornem a ampliar la foto, només amb Florentino, trobarem que de les seves últimes 9 temporades... ha guanyat una lliga. Increïble però cert. Dels últims 9 cursos amb Florentino de president, el Madrid ha guanyat una lliga, tantes com el València i l'Atlètic de Madrid. El Barça en canvi, en suma 6.

De fet només, en aquestes últimes 9 temporades, de títols grans al Madrid només li podem sumar la Copa d'Europa de la temporada passada i dues copes del Rei. O sigui, 4 títols en 9 anys. Els darrers 9 anys del Barça en sumen 9... i encara podrien ser 11. Un balanç com per pensar que potser Florentino Pérez serà recordat com el millor president de la història del Madrid.... pels seguidors del Barça.

COMENTARIS