Opinió

OPINIÓ. "No descarteu que Florentino pensi en Neymar com a relleu de Cristiano"

OPINIÓ. "No descarteu que Florentino pensi en Neymar com a relleu de Cristiano"
OPINIÓ. "No descarteu que Florentino pensi en Neymar com a relleu de Cristiano"
Florentino Pérez és dels que pensa que és millor esperar per Mbbapé. És partidari de no precipitar-se amb el davanter francès. El problema no són els 190...
David opi mbappe

Florentino Pérez és dels que pensa que és millor esperar per Mbbapé. És partidari de no precipitar-se amb el davanter francès. El problema no són els 190 milions que sembla demana el conjunt del Principat, el problema és fer-li un lloc a l'equip titular, o convèncer que el seu rol haurà de ser similar al que tenia Morata, és a dir suplent de la BBC, esperant que algú dels tres intocables marxi del club.

Existeix una part del madridisme que diu que no cal fitxar perquè tenen una plantilla àmplia i de qualitat. I també existeix una part que demana invertir els 110 milions que ha ingressat el Madrid la darrera setmana. Morata 80 i Danilo 30 milions. Doncs sembla que els dubtes s'han dissipat després de saber que ‘Zizou’ ha demanat al President un davanter després de la marxa de Morata. Florentino ja està als EEUU i comença a treballar per tal de satisfer la petició del seu entrenador. El president blanc apunta alt i es veu en disposició de prendre Mbbapé al PSG i al City que, com el Madrid, fa temps que van darrere del davanter del Mònaco. 

Florentino, pendent de Neymar 

Florentino sent autèntica devoció pel brasiler. El va emprenyar molt el fet de no poder fitxar-lo en el seu dia. L'admira tant per la seva qualitat futbolística com per la capacitat de vendre la seva imatge i la del seu club arreu del món. Florentino porta una setmana imaginant com seria la presentació de Neymar amb la samarreta blanca. Té 25 anys i no descarteu que, en unes temporades, Florentino pensi en Neymar com a relleu de Cristiano Ronaldo. 

Si finalment Neymar acabés a París, la zona noble del Santiago Bernabéu imagina el següent escenari: Neymar arriba a Paris guanyant més diners que no pas títols internacionals. No seria descabellat pensar que a la tercera temporada sense guanyar la Champions (possibilitat altament probable), Neymar es cansi i demani marxar. I si vol marxar no tingueu cap dubte, però cap ni un, que el Reial Madrid aparegui per fitxar-lo. Florentino sap que Neymar ha estat l'únic jugador que desitjava i que no va poder fitxar, i a més a més li va pispar el seu gran rival esportiu. I si en té oportunitat, el fitxarà. Seria dur. 

Cristiano, de vacances 

El portuguès està esgotant les seves vacances fent un tour per Àsia, complint compromisos publicitaris. Cap paraula sobre el seu ridícul durant la Copa Confederacions, filtrant a la premsa portuguesa que volia marxar del Madrid pel tema hisenda. L'afició del Madrid, igual que la del Barça, no perdona les actituds egoistes de Cristiano i Neymar fent un una mena de xantatge esportiu al club que els paga, i molt bé per cert. És una vergonya veure com actualment continuen existint jugadors que es pensen més importants que els escuts. Ja va sent hora que els directius no cedeixin a les demandes infantils i absurdes de certes estrelles de futbol que pensen en ells, després en ells i per últim en ells un altre cop. Prou, que abonin la clàusula i fora!

COMENTARIS