'Football leaks' revela el contracte de De Gea si hagués fitxat pel Madrid

'Football leaks' revela el contracte de De Gea si hagués fitxat pel Madrid
'Football leaks' revela el contracte de De Gea si hagués fitxat pel Madrid
Ja fa mesos de l'últim dia del mercat de fitxatges d'estiu, aquell on el Reial Madrid va protagonitzar una de les situacions més còmiques dels últims...
David de Gea

Ja fa mesos de l'últim dia del mercat de fitxatges d'estiu, aquell on el Reial Madrid va protagonitzar una de les situacions més còmiques dels últims anys. L'intent de fitxatge de David de Gea per part del club gran va quedar en paper mullat per un problema burocràtic, minuts després de la mitjanit entre el 31 d'agost i l'1 de setembre de 2015. Doncs bé, aquesta setmana, el portal 'Football Leaks' ha revelat més detalls sobre com hauria sigut el fitxatge de De Gea que finalment no es va produir.

El portal, aporta informació sobre el contracte que l'actual porter del Manchester United hauria tingut al Reial Madrid. Un contracte de 6 anys, fins al juny de 2021, a raó d'11'8 milions bruts per temporada. A això hauria calgut afegir-hi la prima de fitxatge, de 10'9 milions d'euros, a més de les primes per temporada que sumarien un total d'11'8 milions d'euros mes.

En total, el contracte de De Gea amb el Madrid hauria tingut una retribució de 86 milions d'euros aproximadament, sense sumar-hi variables com les primes per partit o el concepte, sempre inquietant 'altres retribucions'. Un contracte milionari per a un porter en alça que finalment no s'ha mogut de Manchester United, on 10 dies després de l'intent fallit de fitxar pel Madrid, va allargar el seu contracte amb el conjunt d'Old Trafford fins al 2019.

COMENTARIS