Copa

FOTO. El tifo del Barça a la final de Copa

FOTO. El tifo del Barça a la final de Copa
FOTO. El tifo del Barça a la final de Copa
El Barça ha presentat el tifo que mostrarà l'afició a la final de la Copa del Rei d'aquest dissabte contra el Sevilla al Wanda Metropolitano. El...
Tifo Copa

El Barça ha presentat el tifo que mostrarà l'afició a la final de la Copa del Rei d'aquest dissabte contra el Sevilla al Wanda Metropolitano. El club blaugrana ha escullit un tifo amb la senyera i els colors blaugrana acompanyat del lema "Barça, Barça, Barça"

L'anunci s'ha fet en la presentació del llibre “Manuel Vázquez Montalbán. Barça, cultura i esport” i Bartomeu ha explicat el motiu d'escullir aquest lema: "Barça, Barça, Barça! forma part del nostre himne i, a més, és el títol d’un dels articles més recordats de Manuel Vázquez Montalbán a la revista Triunfo a finals dels 60, aquell en què parlava de la força representativa del Barça més enllà del futbol."

El president blaugrana ha reivindicat, en nom del FC Barcelona, “respecte per tothom” i ha apuntat "cal aprofitar el marc i l’altaveu que suposa disputar una final de la Copa del Rei, hem de defensar allò en què creiem. Dissabte, a la final, representarem el club de la millor manera possible, aprofitant per traslladar, a tothom que ens vulgui escoltar, que no hi ha un altre actitud que la del respecte per tirar endavant. Sense respecte no hi ha diàleg, i sense diàleg, no hi ha solució."

Finalment, Bartomeu també ha fet referència a la situació dels polítics empresonats i de l’expresident Sandro Rosell i ha demanat “respecte pel significat de la paraula justícia, una justícia que permeti acabar amb la insòlita situació de presó provisional que pateixen, no tan sols els nostres polítics, sinó també persones com l’expresident Sandro Rosell, que fa ja quasi un any que està en presó provisional, que considero desproporcionada”.

COMENTARIS