Lliga

Francisco, nou entrenador de l'Osca

Francisco, nou entrenador de l'Osca
Francisco, nou entrenador de l'Osca
Després de comunicar el comiat de Leo Franco com a entrenador, l'Osca ja ha anunciat el seu substitut. L'escollit és Francisco, amb 52 partits d...
Francisco

Després de comunicar el comiat de Leo Franco com a entrenador, l'Osca ja ha anunciat el seu substitut. L'escollit és Francisco, amb 52 partits d'experiència a la màxima categoria amb l'Almeria entre els 2013 i el 2014, i que en els últims anys ha dirigit el Múrcia i el Lugo de la Segona Divisió A. Aquest estiu es va incorporar al Còrdova però va deixar el càrrec un mes després veient que no podia incorporar futbolistes i que la directiva incomplia moltes promeses.

El tècnic de 40 anys arribarà amb l'objectiu de trencar la mala ratxa d'un Osca que ocupa la darrera posició de la taula a 2 punts de la permanència després de 8 jornades disputades. El rescent ascendit va començar molt bé la temporada sumant 4 dels primers 6 punts possibles però després ha sumat una ratxa de 5 derrotes i 1 empat.

L'Osca presentarà Francisco aquest dijous i ja dirigirà la primera sessió pensant en el pròxim partit després de l'aturada: el diumenge 21 d'octubre a casa contra l'Espanyol.

COMENTARIS