Notícies

Gabri sobre el model de la Masia: "La fórmula Denis o Rafinha també funciona"

Gabri sobre el model de la Masia: "La fórmula Denis o Rafinha també funciona"
Gabri sobre el model de la Masia: "La fórmula Denis o Rafinha també funciona"
Aquest diumenge el Juvenil A disputarà el primer partit de lliga contra el Ferriolense i estrenarà un equip que ha incorporat 14 jugadors nous: 10 que han...

Aquest diumenge el Juvenil A disputarà el primer partit de lliga contra el Ferriolense i estrenarà un equip que ha incorporat 14 jugadors nous: 10 que han pujat del B i 4 que ha fitxat. Gabri considera que s'ha format un equip molt equilibrat i molt competitiu que compta amb jugadors que no van aconseguir els objectius la temporada passada i que lluitaran per aconseguir la lliga.

Sobre el model de la Masia, Gabri ha explicat que creu que la fórmula ideal és un equilibri entre pujar jugadors al primer equip i deixar que marxin cedits: "Treballem perquè continuï la mateixa idea del club. La fórmula que s'està utilitzant ara amb jugadors com Rafinha, Denis Suárez, estem veient que també funciona. Crec que l'objectiu és aconseguir un equilibri, que els jugadors vegin que poden marxar i tornar, i també a la vegada pujar jugadors del filial al primer equip.Intentem seguir l'escala natural, que vagin pujant esglaons, però si en algun moment determinat es creu que és millor una sortida no és una fórmula dolenta. Per tant primer, l'escala natural, i sinó, s'ha obert aquesta fórmula que també funciona. Crec que és bona una combinació de les dues".

En el seu segon any com a tècnic dels juvenils, Gabri també ha repassat alguns noms propis que destaquen a l'equip i també dels nous que s'han incorporat al Barça aquesta temporada. 

Carles Aleñá

"Per les seves característiques s'adapta molt al nostre joc i la seva projecció dependrà d'ell i de la seva evolució. Aquest any té una gran oportunitat jugant al Barça B sent jugador del Juvenil A. Serà una bona prova per veure si pot o no, ho haurà de demostrar".

Seung Hoo Lee

"L'any passat la sanció FIFA el va afectar més del que pensàvem i del que pensava ell mateix, li va costar molt adaptar-se. Començar la pretemporada amb el Barça B li ha anat bé, I amb nosaltres està entrenant molt bé. Com li he dit a ell aquest ha de ser un any important per a ell, però aquí. Si té un any important aquí, l'any que ve segur que tindrà les oportunitats que tots creiem que té".

Abel Ruíz 

"És jove pero que no ho sembla com a jugador. És de primer any i té jugadorsper davant com Mújica o Jeremi, però espero que ens ajudi molt aquest any. Hi ha molts partits i segur que hi haurà minuts".

Jeremy Guillemenot

"És un davanter tipus Rafa Mújica".

Alasana Mammeh

"És un jugador que ve a l'espai, molt tècnic, amb molta visió de joc. S'ha d'adaptar perquè no parla el nostre idioma i li costarà una mica, però ens donarà moltes coses com a interior".

David Alfonso

"És un extrem típic, ràpid. És de segon any, crec que hem de tenir una mica de marge amb ell".

Dani García

"És un interior amb molta arribada, un interior golejador, que juga molt bé, que s'associa molt i crec que ens podrà ajudar amb gols".

COMENTARIS