Gossip Club Barcelona

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona
Piqué contra KobeAquests dies hem vist Gerard Piqué en més d’un acte benèfic. El central del Barça va dedicar una estona a jugar a Korfball en cadira...
Gerard Piqué
Gerard Piqué

| ©GettyImages #469028408

Piqué contra Kobe

Aquests dies hem vist Gerard Piqué en més d’un acte benèfic. El central del Barça va dedicar una estona a jugar a Korfball en cadira de rodes en un acte solidari a l’Institut Guttmann, on des de fa molts anys hi treballa la seva mare, la Montserrat Bernabeu. No és la primera vegada que Piqué fa un acte com aquest al Guttmann, ni la primera vegada que s’asseu en una cadira de rodes per practicar esport amb gent que malauradament està en aquesta situació. Fa uns anys, quan Piqué ni era un dels millors centrals del món, ni el company de Shakira, va enfrontar-se a Kobe Bryant jugant a bàsquet en cadira de rodes en una visita del mite de l’NBA a l’Institut Guttmann. Del resultat, no en va quedar constància.

Futbolistes de sèrie

Fa uns mesos es va estrenar el documental sobre la vida de Leo Messi dirigit per Álex de la Iglesia. El futbol i els futbolistes cada vegada atrauen més l’atenció del gran públic i el cas de Messi no és únic. Cristiano Ronaldo va celebrar amb bogeria excessiva l’últim gol de la final de la Champions, el quart, fet de penal, perquè una càmera el filmava per rodar una biografia audiovisual. Hi ha tres personatges de l’univers blaugrana que poden ser els pròxims. Un grup de guionistes han fet arribar a Pere Guardiola tres projectes per fer tres possibles sèries que barregen la realitat amb la ficció: una basada en la vida de Pep Guardiola, una altra en Andrés Iniesta i una tercera en Luis Suárez.

Culers a Old Trafford

La Penya Matinera és una de les moltes penyes del Barça que segueixen l’equip i el club amb passió. Aquesta penya amb seu al gimnàs Arsenal de la part més alta de Barcelona, però, té una peculiaritat molt especial. La Penya Matinera organitza cada any un partit de futbol entre els seus membres i acostuma a buscar, com resa el tòpic, marcs incomparables. Un any van arribar a llogar el Santiago Bernabéu i van fer el seu partidet tot vestits del Barça sobre la gespa del camp del Madrid. Aquest any l’estadi escollit no és tan morbós però tampoc no es queda enrere: Old Trafford, el camp del Manchester United.

COMENTARIS