Gossip Club Barcelona

Gossip Club Barcelona
Gossip Club Barcelona
El gol preferit de Luis SuárezÉs la setmana de Luis Suárez. Dimecres va fer dos grans gols al camp del PSG i dilluns, a milers de quilòmetres i on va passar...

El gol preferit de Luis Suárez

És la setmana de Luis Suárez. Dimecres va fer dos grans gols al camp del PSG i dilluns, a milers de quilòmetres i on va passar la seva infantesa, a Montevideo, es va inaugurar un mural gegant amb la seva imatge cantant un gol. El mural, un graffiti d’un artista urbà brasiler, es pot veure en una de les parets que donen al pati de l’escola on Luis Suárez va estudiar fins als 12 anys. La iniciativa va ser de l’empresa Pinturas Inca, de les empreses d’aquest ram a l’Uruguai, i els responsables del projecte es van posar en contacte amb Luis Suárez per saber quina imatge preferia. Luisito va escollir la celebració d’un dels dos gols que li va fer a Anglaterra al Mundial del Brasil amb la samarreta de l’Uruguai. Potser al pròxim graffiti és d’una de les dues celebracions al camp del PSG.

El capità sense carnet

L'actualització del Cens que ha executat el club ha provocat que molta gent perdi la condició de soci per no haver-se presentat al club per fer oficial el tràmit. N'hi ha centenars d'anònims i algun d'il·lustre. L'excapità del Barça de bàsquet, Roger Grimau, va arribar fins al límit del procés i durant unes hores va perdre la filiació. Una trucada d'última hora del club a través de gent de confiança va salvar la situació. Com un triple a l'últim segon.

Enveja diplomàtica

Fa uns mesos es va crear, no sense l’ajuda del directiu de l’àrea social Pau Vilanova, una nova penya, la Penya Diplomàcia Blaugrana, formada per membres del cos diplomàtic internacional i amb seu a Madrid. La penya la presideix José Maria Rodríguez Coso, introductor d’ambaixadors del Ministeri d’afers exteriors espanyols. Els ambaixadors de l’Argentina, el Brasil i l’Uruguai van ser a la llotja de l’Estadi en un partit a finals de desembre. Aquesta fotografia va fer més ràpid que l’AVE els 600 km que hi ha entre el Camp Nou i el Bernabeu i va provocar que Florentino Pérez aixequés el telèfon. Al cap d’uns dies alts càrrecs del Ministeri d’exteriors espanyols requerien al president de la nova penya blaugrana per què el Barça té una penya diplomàtica i el Madrid, en canvi, encara no.

COMENTARIS