En profunditat

Griezmann, eclipsat per Messi

Griezmann, eclipsat per Messi
Griezmann, eclipsat per Messi
Hi va haver un dia que Griezmann va deixar anar una frase que l’ha acompanyat durant tot el curs: “Ja puc asseure’m a la taula de Messi i...

Hi va haver un dia que Griezmann va deixar anar una frase que l’ha acompanyat durant tot el curs: “Ja puc asseure’m a la taula de Messi i Cristiano”. El francès pretenia reivindicar-se com un futbolista a l’alçada de l’argentí i el portuguès. 

Però la temporada del davanter de l’Atlètic de Madrid no ha estat especialment brillant. Suma 13 gols a la Lliga, 20 menys que Messi, i no ha pogut facilitar garantir la supervivència de l’Atlètic ni a la Champions ni a la Copa. 

Contra el Barça, Griezmann va veure’s eclipsat per Messi. L’expulsió de Diego Costa va limitar el plantejament valent de l’Atlètic de Madrid, i el francès no va tenir especial incidència durant el partit. 

Segons les dades del Laboratori de LaTdT, Griezmann va intervenir en 32 ocasions i va rematar 2 vegades, ambdues entre els tres pals. Messi, en canvi, va enfilar-se fins les 81 intervencions, va xutar 8 vegades -6 entre pals- i va marcar un gol. A la taula de Messi, no hi ha coberts per ningú més. 

COMENTARIS