Notícies

Griezmann: "Encara no he decidit el meu futur"

Griezmann: "Encara no he decidit el meu futur"
Griezmann: "Encara no he decidit el meu futur"
Antoine Griezmann encara no ha decidit el seu futur i continua amb els dubtes sobre acceptar la proposta del Barça o renovar amb l'Atlètic de Madrid. Al...
griezmann

Antoine Griezmann encara no ha decidit el seu futur i continua amb els dubtes sobre acceptar la proposta del Barça o renovar amb l'Atlètic de Madrid. Al Camp Nou tindria més opcions de guanyar títols però no seria el cap de cartell mentre que a l'Atlètic cobraria més diners però no tindria un equip tan competitiu.

El mateix jugador ha reconegut aquesta situació en una entrevista al web alemanya Spox.com: "Encara no tinc res decidit, ho estic pensant." Al futbolista també li han preguntat sobre la competitivitat entre Barça i Madrid i ha contestat això: "Ser campió a Espanya és molt difícil perquè el Barça i el Madrid han estat jugant durant anys a un nivell molt alt. A més, tenen un pressupost disponible que supera amb escreix el nostre. Però nosaltres sempre ho intentem."

Mentrestant a Can Barça hi ha una situació de calma tensa sobre les possibilitats de fitxar el francès. Fa uns mesos gairebé ningú dubtava sobre la seva arribada al Camp Nou però la situació ha canviat en els darrers dies i Griezmann té dubtes. El jugador va dir que ho vol anunciar abans del Mundial mentre que el Barça no vol fer cap moviment fins a l'1 de juliol, quan pugui abonar els 100 milions de la clàusula.

COMENTARIS