Mercat

Griezmann ja val 120 milions d'euros

L'operació es pot concretar en els pròxims dies

Griezmann ja val 120 milions d'euros
Griezmann ja val 120 milions d'euros

L'operació es pot concretar en els pròxims dies

Griezmann

A partir d'aquest dilluns 1 de juliol, la clàusula d'Antoine Griezmann ha passat a ser de 200 milions d'euros a 120. El jugador francès es va garantir aquesta rebaixa de clàusula a l'hora de signar la renovació la temporada passada que el convertia en un dels jugadors més ben pagats del món.

Un any després, però, el francès està penedit d'haver continuat al club matalasser i haver refusat la proposta del Barça. Fa uns mesos, abans de caure eliminats contra la Juve a la Champions, Griezmann ja va demanar al seu entorn que iniciés els contactes amb el Barça per veure si l'operació es podria concretar aquesta temporada. L'acord incloïa que el futbolista acceptés els termes econòmics signats amb el Barça, inferiors als que ha cobrat aquest any a l'Atlètic, i que anunciés que deixava el club madrileny, com ja va fer a principis de maig.

Ara caldrà veure com es concreta l'operació entre Barça i Atlètic de Madrid, ja que no es descarta un acord entre clubs. Aquesta operació podria significar que entrés algun jugador en l'operació (Simeone vol Semedo) o que el Barça pagués un import més alt dels 120 milions però no hagi d'abonar tota la quantitat de cop, sinó a terminis.

COMENTARIS