Mercat

Griezmann: "No m'he quedat a l'Atlètic per diners"

"Si ja menjo a la mateixa taula que Cristiano i Messi? Sí, crec que sí"

Griezmann: "No m'he quedat a l'Atlètic per diners"
Griezmann: "No m'he quedat a l'Atlètic per diners"

"Si ja menjo a la mateixa taula que Cristiano i Messi? Sí, crec que sí"

griezmann

Antoine Griezmann ha estat un dels grans protagonistes del mercat d'estiu després de la seva decisió de refusar el Barça i quedar-se a l'Atlètic de Madrid. El club matalasser li va fer una gran proposta econòmica que l'ha convertit en un dels jugadors més ben pagats del planeta però el futbolista ha negat en una entrevista a l'AS que es quedés per diners.

Els motius de quedar-se a l'Atlètic de Madrid

"No em vaig quedar pels diners, perquè els diners no són el més important per a mi. Jo em quedo on em vulguin més, on em donin més amor, més afició..."

"Si fos pels diners, jo hauria marxat a la Xina."

Refusar el Barça

"Dir no al Barça també dóna grandesa al club, al Cholo, als meus companys ... Si són dolents, hauria marxat. Però jo vull ajudar-los a créixer i confio en ells perquè em facin créixer a mi. Ens vam donar molt mútuament i tot és molt positiu perquè això vagi més amunt."

El vídeo de 'La Decisión'

"No me'n penedeixo. Sabia que hi hauria comentaris bons i dolents perquè era una cosa nova."

"Era una cosa que volia ensenyar i demostrar que no era tan fàcil com triar un xiclet: vull aquest o aquest. No és així. Era una cosa molt important, és una decisió per al teu futur. No mires només un any, ho fas pensant en quatre o cinc, valores el teu futur, que és una cosa molt important."

Les comparacions amb Cristiano i Messi

"Si ja menjo a la mateixa taula que Cristiano i Messi? Sí, crec que sí. I sé que altres jugadors també vindran. Això de la taula són imatges que tinc i gaudeixo en aquesta taula. Però també sé que puc fer-ho millor. Vull millorar, vull guanyar i vull seguir així, jugant d'aquesta manera."

COMENTARIS