Gossip

Griezmann vol venir al Barça

Griezmann vol venir al Barça
Griezmann vol venir al Barça
Antoine Griezmann està penedit de la decisió de no haver fitxat pel Barça l'estiu passat i ara vol reobrir la possibilitat de venir al Camp Nou. Segons...
Griezmann

Antoine Griezmann està penedit de la decisió de no haver fitxat pel Barça l'estiu passat i ara vol reobrir la possibilitat de venir al Camp Nou. Segons informa Mundo Deportivo, l'entorn del jugador francès va iniciar fa unes setmanes els contactes amb la cúpula de l'entitat blaugrana per explicar la situació i revelar que el jugador té el desig de vestir la samarreta blaugrana. La conversa va ser abans de la derrota contra la Juve, ja que el jugador és conscient des de fa mesos que va ser un error continuar a l'Atlètic de Madrid. 

Des del club culer, es van mostrar sorpresos pel canvi de pensament de Griezmann, ja que era un tema que ja s'havia volgut oblidar després del ridícul paper que va tenir el Barça amb l'emissió del documental. 

Malgrat que molts estaments del club no veuen cap possibilitat de reobrir el cas, des d'algun despatx blaugrana no es vol tancar la carpeta perquè es considera una gran oportunitat esportiva i econòmica per un futbolista del talent de Griezmann. Així ho va revelar Jordi Borda al Tot Costa però ara caldrà veure quina és la decisió que acaba prenent el club blaugrana sobre el davanter que es vol contractar el pròxim estiu.

COMENTARIS