Entrenadors

“Guardiola és el millor, però s’ofega”

“Guardiola és el millor, però s’ofega”
“Guardiola és el millor, però s’ofega”
Pierre-Emile Höjbjerg va coincidir amb Pep Guardiola quan el català era el tècnic del Bayern de Munich. El jove futbolista danès va tenir algunes...

Pierre-Emile Höjbjerg va coincidir amb Pep Guardiola quan el català era el tècnic del Bayern de Munich. El jove futbolista danès va tenir algunes oportunitats amb l’entrenador, i ha analitzat al Times algunes de les seves virtuts abans d’enfrontar-se a la Premier al Southampton-Manchester City. 

Aprenentatge

"Vaig aprendre molt d'ell, va ser un gran mestre. Però per ser honest, el vaig tenir massa d'hora en la meva vida” 

"Era tan bo i ho feia tot a un nivell tan alt que em vaig haver d'adaptar. Tenia 17, 18 i 19 anys quan vaig treballar amb ell. Si hagués tingut 22 o 23 anys hauria tingut ja la base i no hauria d'haver lluitat en el dia a dia amb els millors del món”.

Control

"Sempre em demanava que controlés el joc amb i sense la pilota. Perquè el jugador contra el qual t'enfrontes reaccioni davant teu i no tu contra ell. Solia dir-me que en un minut necessitava que jo li digués com jugava el rival".

Exigència

"És la persona més exigent, no només com a entrenador, que he conegut mai. Recordo que ens assèiem a l'autobús després de guanyar i ell anava en el viatge veient el partit. I després arribes a la seva oficina i està amb dos portàtils i una televisió analitzant el futbol. Potser això el fa el millor, però potser això també és el que el fa perdre. Perquè és massa, s'ofega. No el jutjo, tot i que és el millor que he tingut”. 

COMENTARIS