Champions League

Guardiola: "Ha estat cruel"

El City va caure als quarts de final en un partit vibran contra el Tottenham (4-3)

Guardiola: "Ha estat cruel"
Guardiola: "Ha estat cruel"

El City va caure als quarts de final en un partit vibran contra el Tottenham (4-3)

Guardiola

Pep Guardiola va viure aquest dimecres una de les nits més "cruels" de la seva carrera esportiva. El Manchester City va ser capaç d'aixecar un 1-2 en contra davant el Tottenham i situar-se en un 4-2 que els classificava per a les semifinals però Llorente, en una acció controvertida, va situar el 4-3 i el VAR va acabar anul·lant el 5-3 al temps afegit que hauria classificat el conjunt dirigit pel tècnic català. En roda de premsa, Guardiola va parlar sobre les seves sensacions, l'actuació del VAR i com ha de reaccionar l'equip després del cop rebut.

L'eliminació contra el City  

"És cruel, però cal acceptar-ho. Ha estat un bon partit i, a la segona part, ho hem fet tot. Hem marcat els gols que necessitàvem... però cal felicitar el Tottenham. Els hi desitjo el millor per a les semifinals."

"Estic molt orgullós, especialment pel comportament dels aficionats. Mai havia vist l'estadi com avui. Estem tristos per tots ells, però saben que hem fet tot el que hem pogut. El futbol és impredictible i, lamentablement, no som a la següent fase."

El VAR

"Potser el gol de Llorente ha estat amb la mà. Des d'un angle és mà, des de l'angle que li han mostrat a l'àrbitre, no. Sóc fan del futbol original de les primeres decisions, però l'àrbitre ha de tenir ajuda alguna vegada. Si és fora de joc, és fora de joc. Crec que en el futur i també en el present serà just."

El futur

"Hem de reaccionar dissabte. És moment de descansar, de dormir, de recuperar-se bé. Ens hem d'aixecar. Hem lluitat nou mesos per la Premier i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir-la."

COMENTARIS