Entrenadors

Guardiola: “No em prenc anys sabàtics”

Guardiola: “No em prenc anys sabàtics”
Guardiola: “No em prenc anys sabàtics”
Josep Guardiola ha participat al torneig de Golf Trophy Legends, organitzat pel PGA de Caldes de Malavella i ha analitzat l’actualitat futbolística,...

Josep Guardiola ha participat al torneig de Golf Trophy Legends, organitzat pel PGA de Caldes de Malavella i ha analitzat l’actualitat futbolística, també la del Barça.

Estil propi

"Crec que l'estil és semblant, però evidentment un s'adapta als jugadors que tenen. Al Bayern tenia a dos grans rematadors com Müller i Lewandowski i havíem d'arribar més per banda i centrar i al Barça necessitàvem jugar més per dins pels perfils que tenia”.

Estil del Barça

“No he pogut veure molt el Barça aquest curs, però crec que ha jugat molt bé. No estic dins del vestidor ni sé la idea que hi ha o al que es vol jugar, és clar”.

Any sabàtic

“No em prenc anys sabàtics. Soc jove i tinc ganes. Les notícies surten, i moltes coses no són certes. Si no em fan fora, seguiré allà”.

Operació Oikos

"Només sé que si això succeís a Anglaterra com a molt en un mes estaria resolt".

"Estic segur que el senyor Tebas, que sempre es preocupa tant per Anglaterra i per les seves lleis i per altres competicions, trobarà la manera de solucionar-ho”.

COMENTARIS