Notícies

Guardiola paga la reparació del vaixell d’Open Arms

Guardiola paga la reparació del vaixell d’Open Arms
Guardiola paga la reparació del vaixell d’Open Arms
Pep Guardiola ha estat l'encarregat de finançar les obres de reparació del vaixell de l’ONG Proactiva Open Arms, que es dedica al rescat d...
Guardiola Open Arms

Pep Guardiola ha estat l'encarregat de finançar les obres de reparació del vaixell de l’ONG Proactiva Open Arms, que es dedica al rescat d’immigrants i refugiats al Mediterrani. L'entrenador del Manchester City ja va donar suport a la causa fa uns mesos i ara ha ajudat aquesta ONG amb una aportació de 150.000 euros per poder fer la reparació.

El responsable de l’organització catalana, Òscar Camps, ho ha explicat així a RAC 1. "La recuperació l'ha pagat en Pep Guardiola. Nosaltres som una ONG molt petita, no tenim aquests diners. Després d’un mes retingut a Itàlia, donant-se cops contra el moll i sense gaires atencions, hem hagut de fer les reparacions que calien."

L'embarcació tornarà a salpar dijous cap a aigües del Mediterrani per poder seguir amb la seva feina. Camps ha explicat que Guardiola els va venir a veure fa un temps i també els hi va dir que li agradaria venir un dia al vaixell a ajudar. Diversos esportistes s'han interessat a col·laborar amb l'ONG i es poden fer aportacions econòmiques al web d'Open Arms.

COMENTARIS