Entrenadors

Guardiola: "Penso en el Barça amb nostàlgia"

Guardiola: "Penso en el Barça amb nostàlgia"
Guardiola: "Penso en el Barça amb nostàlgia"
Pep Guardiola ha analitzat l’actualitat futbolística en una conversa amb La Gazetta Dello Sport i ha repassat els seus anys a la banqueta del Camp Nou...
Guardiola escut

Pep Guardiola ha analitzat l’actualitat futbolística en una conversa amb La Gazetta Dello Sport i ha repassat els seus anys a la banqueta del Camp Nou.

Etapa al Barça

"Les dues vegades que vam guanyar la 'Champions' amb el Barcelona les vam guanyar amb set jugadors del planter, com Xavi, Iniesta, Valdés, que van entrar al Barça amb 7 o 8 anys. Era una combinació d'estrelles, aquestes coses passen una vegada a la vida”. 

"Això passa un cop a la vida. Em fa nostàlgia veure això i alegria per haver-ho gaudit. En vint anys si seguim llegint la nostra història en els llibres serà bo, alguna cosa haurem deixat”. 

Arribada al Camp Nou

“El club va tenir confiança en mi, que venia de les categories inferiors, i jugadors que tenien afinitat. Teníem diners per comprar a grans jugadors i també teníem al millor futbolista del món, amb diferència”. 

Messi 

“És un animal competitiu, ferotge i odia perdre”. 

“Si l'equip l'acompanya en els grans esdeveniments ell et marca la diferència. Ell i Cristiano Ronaldo porten 10 anys marcant 50 gols per any, és increïble. No és un any, és un any i més, més, més”. 

Cruyff

"Cruyff ens va ajudar a entendre el futbol de manera diferent. Guanyàvem i ens explicava per què guanyàvem, i quan perdíem igual. Ens va fer enamorar d'aquest joc”. 

Champions

"El nostre millor èxit com a club va ser una semifinal, el 2016, en tota la nostra història. No sé si estem preparats , no tenim història enrere per dir si estem a l'altura. Honestament no ho sé”. 

"Madrid, el Barcelona, el Juventus amb Cristiano [són favroits]. L'Atlètic juga a casa i sempre ho ha fet bé en els últims anys. Jo espero poder ser-hi".

COMENTARIS