Premier

Guardiola respon Solari

Guardiola respon Solari
Guardiola respon Solari
Guardiola ha respòs Solari aquest divendres, en relació a l’“omissió deliberada” que el català va realitzar segons el tècnic del Madrid a l...

Guardiola ha respòs Solari aquest divendres, en relació a l’“omissió deliberada” que el català va realitzar segons el tècnic del Madrid a l’excloure el conjunt blanc dels millors conjunts de l’última dècada. 

Al tècnic català li han preguntat pels elogis de Sarri al City, a qui ha catalogat com el millor equip d’Europa. 

El City, millor equip d’Europa?

“Gràcies als elogis de Sarri, però no seria bonic dir això per als fans del Reial Madrid, que estan molt enfadats amb mi. Pensen que el millor equip d'Europa és el Reial Madrid, perquè en els  últims tres anys han guanyat la Champions i a Europa és, de lluny, el millor. Però el Reial Madrid no és el millor equip de la dècada quan mires lligues i copes: Bayern, Juventus i Barcelona han guanyat sis o set vegades. El Madrid només dos. Estic segur que ara Solari entendrà millor la meva resposta. I que ara estaran contents amb mi”.

Liderat a la Premier

"Tenim un partit més que la resta. Quan s'iguali tot veurem, però no ho podem negar: dies enrere podíem quedar diversos punts per darrere i ara som aquí”.

Partit contra el Chelsea

"És una final per a nosaltres. Ho sentim així, i vull que la juguem d'aquesta manera".

COMENTARIS