Notícies

Guardiola: "Tornaré a Barcelona, però no com a president del Barça"

Guardiola: "Tornaré a Barcelona, però no com a president del Barça"
Guardiola: "Tornaré a Barcelona, però no com a president del Barça"
Pep Guardiola ha tancat qualsevol porta a tornar al Barça com a president de l'entitat en un futur. A l'actual entrenador del City li han preguntat...
pep guardiola foundation cruyff

Pep Guardiola ha tancat qualsevol porta a tornar al Barça com a president de l'entitat en un futur. A l'actual entrenador del City li han preguntat sobre aquesta qüestió en la inauguració d'una nova pista de futbol de la Cruyff Fundation als Hostalets de Pierola, molt a prop del seu Santpedor natal. A més, també ha parlat sobre la possible arribada de Griezmann i Neymar al Barça.

Retorn al Barça

"Tornaré a Barcelona tard o d'hora, però al Barça i com a president, oblideu-vos-en. Un, per ser president, ha d'estar preparat i tenir coneixements de moltes coses i jo no en tinc. Jo intento ser bon entrenador, que no m'ha anat malament en l'última dècada, però president no. Tornaré a viure a Barcelona tard o d'hora; és l'única cosa que puc garantir."

Neymar i Griezmann al Barça?

"Tot dependrà de la idea que tingui la secretaria tècnica i l'entrenador i de com vulguin jugar, però els bons sempre són benvinguts."

Fitxaria Neymar?

"Vaig viure molt temps en aquest club i no m'agradaria que qualsevol opinió pogués mal interpretar-se."

COMENTARIS