Copa

Guedes: "Sabem els punts dèbils del Barça i intentarem aprofitar-los"

Guedes: "Sabem els punts dèbils del Barça i intentarem aprofitar-los"
Guedes: "Sabem els punts dèbils del Barça i intentarem aprofitar-los"
El portuguès Guedes serà una de les grans amenaces del València en la final contra el Barça d'aquest dissabte. L'extrem ha realitzat una temporada de...
Guedes

El portuguès Guedes serà una de les grans amenaces del València en la final contra el Barça d'aquest dissabte. L'extrem ha realitzat una temporada de menys a més i arriba en un gran estat de forma per intentar guanyar un títol que el conjunt valencià vol alçar aprofitant les celebracions del centenari. En una entrevista a l'AS, Guedes ha analitzat el partit i ha destacat els perills i punts dèbils del Barça.

La final

"A tots ens agrada jugar contra grans equips. Sabem els punts dèbils del Barça i, encara que són pocs, intentarem aprofitar-los. El contraatac se'ns dóna bé i el Barça és atrevit i deixa espais..."

Com aturar Messi?

"Només l'equip pot contrarestar l'efecte Messi. L'única manera de guanyar la final és sent un bloc. Messi és un gran jugador, en qualsevol moment pot decidir un partit, però el Barcelona no és només Messi. Fins i tot amb baixes, és un gran equip."

Com arriben els dos equips?

"Els dos volem guanyar, tot i que nosaltres som conscients de les ganes que té la nostra afició. És l'any del centenari i fa temps que el València no guanya un títol. Celebració especial? No tinc res pensat. Improvisaré si marco un gol dissabte. Tant de bo pugui imitar el Piojo López..."

COMENTARIS