Seleccions

Guerra freda entre Ter Stegen i Neuer

Guerra freda entre Ter Stegen i Neuer
Guerra freda entre Ter Stegen i Neuer
Marc André Ter Stegen i Manuel Neuer són els grans protagonistes de la selecció alemanya durant aquesta aturada internacional. La competivitat per ser el...
Ter Stegen Neuer

Marc André Ter Stegen i Manuel Neuer són els grans protagonistes de la selecció alemanya durant aquesta aturada internacional. La competivitat per ser el porter titular del combinat nacional és màxima, fins al punt, que la relació entre els 2 és gairebé inexistent per l'alta tensió que es viu.

Una mostra d'aquest malestar és que en el partit amistós d'aquest dimecres contra Sèrbia, Ter Stegen va entrar per Neuer i no hi va haver cap salutació ni mirada entre els 2. Des de mitjans alemanys parlen que la situació és molt tensa i caldrà veure com es resol en el futur.

El seleccionador Joachim Low ha defensat a capa i espasa Neuer i sempre l'ha considerat titular malgrat que el seu rendiment ha baixat molt en els últims anys. La temporada passada va jugar molt poc al Bayern per culpa d'una lesió i en la present no ha recuperat el nivell que havia exhibit en campanyes anteriors. Per aquest motiu, la majoria de periodistes i aficionats alemanys consideren que Ter Stegen hauria de ser el titular indiscutible.

El pròxim partit oficial d'Alemanya serà diumenge contra els Països Baixos i aquest ja serà un enfrontament que computi per a la classificació de l'Eurocopa. Serà una bona prova per saber per qui aposta Low com a titular en un enfrontament de gran trascendència i amb la música de la guerra freda de fons...

COMENTARIS