En profunditat

GUIA per seguir el Barça 18/19 a la TV

GUIA per seguir el Barça 18/19 a la TV
GUIA per seguir el Barça 18/19 a la TV
Comença una nova temporada del Barça i, amb ella, un nou embolic dels drets televisius. Per on s'emetrà la Lliga? I la Copa i la Champions? Quina és la...
TV Barça

Comença una nova temporada del Barça i, amb ella, un nou embolic dels drets televisius. Per on s'emetrà la Lliga? I la Copa i la Champions? Quina és la millor opció a contractar? Quins seran els preus? Són moltes les preguntes que sorgeixen a l'hora de saber la millor manera per seguir tots els partits per la TV. La Supercopa d'Espanya serà l'únic partit oficial que s'emetrà en obert, per TVE, però aquí us oferim una petita guia sobre totes les opcions, les condicions i els preus dels partits del Barça aquesta temporada en les grans 3 competicions que disputarà amb el so de LaTdT de fons.

Competicions

Lliga

Per veure tots els partits del Barça a la competició domèstica s'hauran de tenir els canals El Partidazo i Bein LaLiga. Les úniques plataformes televisives que tenen garantits aquests canals són Movistar i Orange. Per la seva banda, Vodafone només compta amb Bein LaLiga, que ofereix 8 partits cada setmana de la Lliga però no disposa de El Partidazo, que emet el partit més destacat de la jornada i que acostuma a ser del Barça o el Madrid.

Champions League

Aquesta temporada la Lliga de Campions serà tota de pagament i ja no hi haurà partits en obert. Movistar s'ha quedat amb els drets i ha creat el canal Movistar Liga de Campeones. En aquest cas, Movistar i Orange també seran les úniques plataformes televisives que oferiran els partits del Barça a la competició europea, Vodafone hi ha renunciat.

Copa del Rei

La competició que ha guanyat el Barça les 4 últimes temporades es podrà seguir per Movistar, Orange i Vodafone, ja que s'emetrà pel canal de Bein LaLiga

Supercopa d'Espanya

La final que disputaran el Barça i el Sevilla aquest diumenge a Tànger (22h) s'emetrà per TVE, que ha aconseguit els drets d'aquest partit.

Gamper

El partit de presentació davant l'afició contra Boca Juniors tindrà lloc el pròxim dimecres 15 de juliol a les 18.15h i l'emetran Barça TV i Antena3.

Preus

Movistar: 125 euros al mes

Aquesta opció inclou l'opció de fibra 600 MB amb tots els canals de futbol per veure tota la Lliga, la Copa i la Champions més la Premier League i la Bundesliga en exclusiva. També incorpora 2 línies de mòbil amb trucades il·limitades i 24 GB de navegació per compartir.

Orange: 64,46 euros al mes (els primers 6 mesos), 74,85 euros al mes (després)

Aquesta opció inclou l'opció de fibra 100 MB amb tots els canals de futbol per veure tota la Lliga, la Copa i la Champions. També incorpora 1 línia mòbil amb trucades il·limitades i 4 GB de navegació.

Vodafone: 31 euros al mes (els primers 3 mesos), 81 euros al mes (després)

Aquesta opció inclou l'opció de fibra 100 MB però només es poden veure 8 partits de la jornada de la Lliga i la Copa del Rei. També incorpora 1 línia mòbil amb trucades il·limitades i 4 GB de navegació.

COMENTARIS