Femení

Hansen, primer reforç de luxe del Barça Femení 19/20

Hansen, primer reforç de luxe del Barça Femení 19/20
Hansen, primer reforç de luxe del Barça Femení 19/20
Després de caure aquest dissabte a la final de la Champions femenina, el Barça ha anunciat aquest dilluns el primer fitxatge per la pròxima temporada. Es...
Hansen

Després de caure aquest dissabte a la final de la Champions femenina, el Barça ha anunciat aquest dilluns el primer fitxatge per la pròxima temporada. Es tracta de l’extrem noruega Hansen de 24 anys, que arriba procedent del Wolfsburg després de ser la màxima assistent de la Bundesliga.

L'arribada de la jugadora és un reforç de luxe per a la secció, que té la intenció de seguir creixent i incorpora una futbolista que destaca per la seva tècnica i visió de joc. A més, aportarà experiència a l'equip, ja que, malgrat la seva joventut, ha guanyat tres Lligues, cinc Copes i ha arribat a dues finals de la Champions League (2016 i 2018).

En declaracions als mitjans oficials del club, Hansen s'ha mostrat així d'il·lusionada: “El Barça és un gran club que ha fet molt bon treball en els últims anys. Volia venir i unir-m’hi, ha estat una decisió senzilla. Vull contribuir a que el club s’estableixi a l’elit dels equips europeus. Ho donaré tot per això i per aconseguir títols."

COMENTARIS