Jugadors

Hi ha "Cas Malcom"

Segons explica Fernando Polo a Mundo Deportivo

Hi ha "Cas Malcom"
Hi ha "Cas Malcom"

Segons explica Fernando Polo a Mundo Deportivo

malcom

| FCB

Ernesto Valverde no compta amb Malcom, que ha tornat a quedar fora d'una convocatòria i no ha pogut mostrar encara les seves qualitats a l'afició blaugrana. Segons explica Fernando Polo aquest dissabte a Mundo Deportivo, el jugador està "enfonsat anímicament", segons s'explica directament des del vestidor del Barça.

El club també estaria preocupat per aquesta situació d'un futbolista que va arribar amb l'OK de la direcció esportiva. Al Barça creuen que Valverde el va assenyalar substituint-lo en el partit de Copa del Rei, i no s'entén que un jugador que acaba de ser cridat amb la selecció brasilera, que va mostrar un gran rendiment amb el Girondins el curs passat i que volia també Monchi, que té molt bon ull futbolístic, no agradi al tècnic del Barça.

Il Corriere dello Sport apunta també aquest cap de setmana alguna solució a la situació de Malcom. Mundo Deportivo afirma que hi ha "Cas Malcom" i que el jugador ja li ha comunicat a Valverde que, si segueix sense jugar, valorarà buscar una sortida al mercat d'hivern.

 

COMENTARIS