Reglament

Hi haurà VAR a la Supercopa d'Espanya

Hi haurà VAR a la Supercopa d'Espanya
Hi haurà VAR a la Supercopa d'Espanya
La RFEF ha anunciat aquest dijous que hi haurà per la Supercopa d'Espanya que es disputarà el pròxim diumenge a Tànger (22h) entre el Barça i el Sevilla....
VAR Mundial

La RFEF ha anunciat aquest dijous que hi haurà per la Supercopa d'Espanya que es disputarà el pròxim diumenge a Tànger (22h) entre el Barça i el Sevilla. La International Football Association Board (IFAB) ha donat llum verda per autoritzar l'ús de la vídeo tecnologia en aquest enfrontament després d'haver realitzat unes proves a terres africanes. 

L'àrbitre del partit serà el madrileny Carlos del Cerro Grande mentre que l'assistent de vídeo serà Jesús Gil Manzano juntament amb Àngel Nevado González. La RFEF també ha comunicat que els 2 clubs han d'acceptar la utilització del VAR en aquest partit però sembla clar que no posaran problemes, ja que els clubs han estat els que més han demanat la introducció de la tecnologia.
 
Dissabte a la tarda es faran les últimes proves del VAR a Tànger en el que serà el primer partit oficial del Barça que utilitzi aquesta nova eina que també estarà present a la Lliga però no a la Champions League.

COMENTARIS