Champions League

Hi haurà VAR a partir dels vuitens de final de la Champions

Hi haurà VAR a partir dels vuitens de final de la Champions
Hi haurà VAR a partir dels vuitens de final de la Champions
L'absència del VAR en la fase de grups de la Champions ha estat una de les grans crítiques que ha rebut la UEFA en aquest principi de temporada. Molts...
Champions League

L'absència del VAR en la fase de grups de la Champions ha estat una de les grans crítiques que ha rebut la UEFA en aquest principi de temporada. Molts clubs i aficionats no han entès perquè a la majoria de competicions domèstiques ja funciona el sistema de videoarbitratge i, en canvi, no s'aplica en una competició amb la transcendència esportiva i econòmica com la Champions.

Per aquest motiu, la UEFA ja va iniciar consultes per estudiar quan podria introduir el VAR i tot apunta indica que en les eliminatòries de vuitens ja estarà disponible. El president del màxim organisme europeu, Aleksander Ceferin, ha donat l'ordre als membres de l'Executiu perquè aprovessin que el videoarbitratge estigui present a la Champions a partir de les primeres eliminatòries que es jugaran al febrer del 2019.

En un principi, estava previst que el VAR s'introduís a partir de la pròxima temporada, però algunes polèmiques arbitrals han provocat que la implementació s'acceleri i ja estigui a punt per al tram final de la màxima competició europea.

COMENTARIS