Seleccions

Hierro deixa la Federació

Hierro deixa la Federació
Hierro deixa la Federació
La Federació espanyola escollirà un nou seleccionador ben aviat, després que aquest diumenge es fes oficial la sortida de Fernando Hierro, entrenador del...

La Federació espanyola escollirà un nou seleccionador ben aviat, després que aquest diumenge es fes oficial la sortida de Fernando Hierro, entrenador del combinat nacional a Rússia, que tampoc continuarà amb cap altre càrrec a l’organisme. 

El tècnic malagueny va agafar les regnes de la selecció espanyola després que el president Luis Rubiales acomiadés Julen Lopetegui quan aquest va fitxar pel Reial Madrid sense comunicar-ho amb temps. 

Aquest ha estat el comunicat de la FEF

"Després de molts quilòmetres caminant junts, la Reial Federació Espanyola de Futbol i Fernando Hierro posen fi a la seva relació un cop finalitzada la participació d'Espanya al Mundial de Rússia. L'últim seleccionador espanyol declina tornar al seu anterior càrrec com a director esportiu de la RFEF per buscar nous horitzons i emprendre nous reptes professionals.

La RFEF vol agrair a Fernando Hierro seu compromís i sentit de la responsabilitat al posar-se al capdavant del combinat nacional en unes situacions extraordinàries així com en l'acompliment de totes les seves funcions en la qual sempre serà la seva casa.

La Federació vol destacar els valors professionals i humans d'un extraordinari esportista a qui desitja la millor de les fortunes.

Gràcies per tot, Fernando!".


COMENTARIS