Mundial

Hierro, nou seleccionador espanyol per al Mundial

Hierro, nou seleccionador espanyol per al Mundial
Hierro, nou seleccionador espanyol per al Mundial
Misteri resolt. Fernando Hierro serà el seleccioandor espanyol per al Mundial després de la destitució bomba de Lopetegui d'aquest dimecres al matí....
Hierro

| RFEF

Misteri resolt. Fernando Hierro serà el seleccioandor espanyol per al Mundial després de la destitució bomba de Lopetegui d'aquest dimecres al matí. La RFEF ha emès un comunicat minuts abans de les dues de la tarda per anunciar que Hierro liderarà el combinat espanyol.

El fins ara director esportiu de la RFEF assumirà aquest càrrec i a les 17.30h compareixerà davant els mitjans de comunicació per donar les seves primeres impressions. Posteriorment, ja dirigirà l'entrenament de la selecció i divendres debutarà a la banqueta en l'estrena al Mundial contra Portugal.

En els últims anys, Hierro ha treballat com a director esportiu de la RFEF, mànager general del Màlaga, entrenador assistent d'Ancelotti al Madrid i primer entrenador de l'Ovideo. Ara assumirà les regnes d'un combinat que viu una situació molt tensa després de l'anunci del fitxatge de Lopetegui per al Madrid i la posterior destitució.

COMENTARIS