Analytics

Impecable Piqué

Impecable Piqué
Impecable Piqué
Als 32 anys, Gerard Piqué està completant una de les temporades amb un nivell més alt al Barça. En els 2 clàssics contra el Madrid el central ha realitzat...
Piqué Madrid

Als 32 anys, Gerard Piqué està completant una de les temporades amb un nivell més alt al Barça. En els 2 clàssics contra el Madrid el central ha realitzat grans exhibicions defensives i s'ha erigit en el referent defensiu de l'equip que ha deixat la porteria a zero en 180 minuts al Bernabéu. A més, l'ambient totalment hostil de l'afició blanca tampoc ha descentrat el jugador, sinó tot el contrari, ja que l'ha motivat més i l'ha fet sentir més còmode sobre la gespa.

El compromís de Piqué també es demostra en la dada que aquesta temporada ha jugat tots els minuts possibles a la Lliga: 2340. És l'únic jugador de camp de tot el campionat que no s'ha perdut ni un minut i, a més, ho està fent a un nivell espectacular, tal com demostres les dades del Laboratori de Carles Domènech a LaTdT.

En l'aspecte defensiu, el defensa ha recuperat 272 pilotes (en una mitjana de 10,5 per partit) i només n'ha perdut 17 (0,6 per partit), unes dades que demostren el seu nivell altíssim. A més, només ha comès 13 faltes, tot i ser un central, i n'ha rebut 13, les mateixes. Aquesta temporada, ha vist 4 targetes grogues i també destaca en l'aspecte ofensiu. Piqué ha marcat 3 gols i 1 assistència demostrant que està al nivell dels millors centrals de tota Europa. Impecable Piqué.

COMENTARIS