Rival

Incendi amb Bale al Madrid

Incendi amb Bale al Madrid
Incendi amb Bale al Madrid
Incendi al Madrid 48 hores abans del clàssic de Copa d'aquest dimecres. Gareth Bale va evidenciar públicament el seu malestar amb la plantilla després de...
Bale

Incendi al Madrid 48 hores abans del clàssic de Copa d'aquest dimecres. Gareth Bale va evidenciar públicament el seu malestar amb la plantilla després de marcar l'1-2 al camp del Llevant. El gal·lès va anotar el penal i es va treure de sobre amb un gest despectiu a Lucas Vázquez, que l'havia anat a felicitar pel gol. A més, tampoc va donar la mà a cap company i ha generat un ambient enrarit a la capital espanyola abans de l'enfrontament contra el Barça.

La premsa madrilenya explica que el cabreig de l'extrem és per diversos motius. Per començar, no entén les seves suplències ni perquè té per davant a 2 jugadors com Lucas Vázquez i Vinicius. A més, tampoc té bona relació interna amb els jugadors i està molest amb Courtois i Marcelo pels comentaris que van fer sobre la seva figura. El porter va dir que al vestidor l'anomenaven "el golfista" i que no s'havia presentat al sopar de grup "perquè devia estar dormint" mentre que el brasiler va bromejar amb el seu baix nivell de castellà.

Finalment, Bale tampoc està satisfet amb el tracte rebut per la premsa i considera que és el blanc fàcil de les crítiques pel rendiment irregular del seu equip. Davant aquest panorama, caldrà veure quin nivell ofereix el gal·lès els pròxims mesos i si a l'estiu acaba marxant d'un club on, ara mateix, no s'hi sent gens a gust. 

COMENTARIS