Seleccions

INFORME. Com tornen els jugadors de l'aturada de seleccions?

Afectació desigual del virus FIFA als 10 jugadors que han marxat

INFORME. Com tornen els jugadors de l'aturada de seleccions?
INFORME. Com tornen els jugadors de l'aturada de seleccions?

Afectació desigual del virus FIFA als 10 jugadors que han marxat

Brasil celebra la victòria contra l'Argentina

Brasil celebra la victòria contra l'Argentina

La segona aturada de la lliga de la temporada pels compromisos internacionals ha tingut un efecte desigual als 10 futbolistes del primer equip blaugrana que han estat convocats amb les respectives seleccions. Vegem ara quins efectes ha tingut l'anomenat Virus FIFA.

Lesionat

Després de jugar 73 minuts del primer partit que tenia previst amb Bèlgica (contra Suïssa), la cuixa dreta de Thomas Vermaelen va dir prou i el futbolista es va lesionar. Lògicament, no va jugar contra els Països Baixos, i estarà 6 setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral.

Exprimits

Hi ha dos jugadors que tornen al Barça havent jugat 2 partits sencers amb les respectives seleccions: Són el porter Jasper Cillessen (que va jugar els 90 minuts contra Alemanya en la Nations League i tot l'amistós de Bèlgica) i el migcampista Arturo Vidal (90 minuts contra Perú i 90 més contra Mèxic).

Sense jugar tots els partits sencers, però també amb una alta càrrega de minuts hi ha Phillipe Coutinho, que ha disputat uns 162 minuts: 72 contra l'Aràbia Saudí i 90 contra l'Argentina.

Rodats

Amb una mica més d'un partit sencer (108 minuts en total) trobem Arthur Melo, que va jugar els últims 18 contra Aràbia (va substituir el seu company Coutinho) i els 90 contra l'Argentina.

Ivan Rakitic (que només va jugar 90 minuts contra Anglaterra, en partit de la Nations League, però cap ni un en l'amistós contra Jordània) i Sergio Busquets (inèdit en l'amistós contra Gal·les, però jugant tot el partit de la Nations League contra Anglaterra) són els 2 únics jugadors que han disputat només 1 partit.

Per la seva banda, Ousmane Dembélé ha jugat 2 partits, cap de complet: en total, 71 minuts repartits entre els 67 contra Islàndia (partit amistós) i els 4 últims del partit contra Alemanya (de la Nations League).

Descansats

Ni Marc-André ter Stegen (que no ha jugat cap minut ni contra els Països Baixos ni contra França) ni Malcom (que ha vist els dos partits del Brasil des de la banqueta) han disputat cap minut.

COMENTARIS