INFORME. Messi pot superar el seu rècord de minuts a la Lliga

Aquest any les lesions l'han respectat i és el jugador més utilitzat de l'equip

INFORME. Messi pot superar el seu rècord de minuts a la Lliga
INFORME. Messi pot superar el seu rècord de minuts a la Lliga

Aquest any les lesions l'han respectat i és el jugador més utilitzat de l'equip

Leo Messi
Leo Messi

| ©Getty Images #469589800

Aquesta temporada el Barça ha recuperat la millor versió de Messi, que torna a somriure, que marca, assisteix, que torna a ser decisiu en els partits i que sobretot, està físicament al 100%. Les lesions l'han respectat i és el jugador més utilitzat de l'equip.

Aquest dilluns al matí li han preguntat a Luis Enrique si Messi jugarà els minuts que queden fins a final de temporada, i la resposta no ha pogut ser més clara: "Els fets parlen per si sols".

Només s'ha perdut 3 partits de Copa

Si mirem els fets, aquest any l'argentí només s'ha perdut 3 partits de Copa, 2 contra l'Osca i un contra l'Elx. D'aquesta manera ha disputat 48 partits dels 51 oficials i ha jugat els 90 minuts en tots excepte a Anoeta, que va sortir a jugar a la segona part i contra l'Ajax a la Champions, que va ser substituït per Munir.

Pot superar el seu record de minuts contra l'Atlètic de Madrid

Per tant a la Lliga no s'ha perdut cap partit i només ha deixat de jugar 46 minuts contra la Reial Societat. Si el 10 blaugrana juga els 5 partits que queden sumarà 3.375 minuts, 105 més que la temporada del seu rècord, la 2011/12 (3.270 minuts). Per tant, el davanter podria superar el seu rècord en el penúltim partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid.

La temporada 2011/12 va jugar 5.224 minuts

Si mirem totes les competicions, Messi ja en suma 4.250 i si el Barça arribés a la final de la Champions, i ho jugués tot, acumularia 5.060 minuts. D'aquesta manera seria la segona temporada de la seva carrera que més hauria jugat, per darrere de la 2011/12 (5.224), en la que el Barça va disputar a més a més els partits del Mundial de Clubs, de la Supercopa d'Espanya i de la Supercopa d'Europa.

Les lesions musculars amb Tito i Tata

La temporada passada, les lesions musculars van fer que es perdés alguns partits del mes de desembre i gener i que a final de temporada sumés 3.720 minuts. Amb Tito Vilanova tampoc va tenir sort amb les lesions, i a París van començar els problemes musculars al bíceps femoral de la cama dreta, que va anar arrossegant fins a final de temporada i que va fer que es perdés la tornada contra el Bayern i els últims partits de Lliga. 

COMENTARIS