Jugadors

Iniesta: "El futur del Barça serà diferent, però no ha de ser pitjor"

Iniesta: "El futur del Barça serà diferent, però no ha de ser pitjor"
Iniesta: "El futur del Barça serà diferent, però no ha de ser pitjor"
Andrés Iniesta és a Barcelona passant les avcances de Nadal i ha aprofitat per concedir una entrevista a Mundo Deportivo, on ha analitzat el Barça i el futur...

Andrés Iniesta és a Barcelona passant les avcances de Nadal i ha aprofitat per concedir una entrevista a Mundo Deportivo, on ha analitzat el Barça i el futur de l’equip. 

Prioritzar la Champions 

"Quan surts al camp, surts pensant en guanyar el partit. Sí que és cert que en els últims anys, pel que ha passat, que ens hem quedat a prop, penso que alguna cosa més podríem haver fet. Hi ha plantilla, els jugadors nous seguiran creixent i seran importants. Aquest equip ha d'anar a per totes".

Evolució de Messi 

"Messi podria fer del que volgués. En qualsevol posició podria ser el millor. Després hi ha demarcacions al centre del camp molt específiques que potser són més de posició, d'una tipologia diferent al que és Leo. Però podria jugar on volgués, perquè és el que més gols fica i el que més gols dona". 

Canvi generacional al Barça

"Succeirà, com tot a la vida, arriba i passa. L'important és que mentre estigui passant sigui el millor possible. El que arribi no sabrem si serà bo, millor o pitjor. Serà diferent, però no té per què ser pitjor. Seran altres moments, altres èpoques, altres jugadors".

Futurs jugadors

"El Barça necessita tenir clar que hi ha d'haver una base de gent d'aquí, perquè hi ha gent capacitada per jugar al primer equip, i després portar als millors jugadors. Hi ha hagut moments que hem jugat molts de casa i no s'ha hagut de pagar diners per nosaltres. Els diners ajuden, però no fa als equips campions". 

Entrenador del Barça

"No diria que no m'agradaria ser entrenador del Barça però tampoc puc dir que és alguna cosa en el que hi pensi. Sí que és veritat que amb el pas del temps, se’m va despertant la visió d'entrenador". 

COMENTARIS