Jugadors

Iniesta: “És una de les decisions més importants que he pres”

“Espero donar la resposta la setmana que ve i centrar-me en el Mundial, però hi ha una opció està més avançada que una altra”

Iniesta: “És una de les decisions més importants que he pres”
Iniesta: “És una de les decisions més importants que he pres”

“Espero donar la resposta la setmana que ve i centrar-me en el Mundial, però hi ha una opció està més avançada que una altra”

De la Morena, Iniesta i Serrat

Andrés Iniesta ha participat aquest dilluns al programa El Transistor, d'Onda Cero, on ha estat entrevistat per José Ramón de la Morena.

El futur immediat

“He de prendre una decisió que —després de venir de Fuentealbilla a aquí— és una de les més importants que hauré pres. Són dos escenaris: Xina i Japó, cadascun amb les seves coses. Cal posar-ho tot a la balança i decidir el millor”.

“Espero donar la resposta la setmana que ve i centrar-me en el Mundial, però hi ha una opció està més avançada que una altra”.

Per què se'n va?

“Me'n vaig perquè entenc que he de fer-ho, que és el moment, així ho sento, ho vaig explicar en la roda de premsa. A nivell físic i mental em costaria donar a aquest equip el que mereix, en tots els sentits, ho dic amb tot el dolor del meu cor”.

“Sé el que exigeix aquest club i sento que és la decisió més honesta pel club i per mi. […] Tant de bo pogués ser etern, però no vull mentir ni al club ni a mi mateix”.

Ser futbolista

“He complert el somni que tenia de nen i la realitat ha superat als somnis. No hi ha millor manera d'acabar. M'he lliurat a aquest club i no em queda cap meta per complir”.

“Té moltes coses bones i privilegis, però fins a arribar a això i mantenir-te cal fer molts sacrificis. […] La meva única meta era triomfar en el Barça. Mai vaig pensar a renunciar”.

El Barça

“Aquesta és casa meva i per descomptat que m'agradaria tornar”.

Els aplaudiments

“He despertat aquest sentiment per part de la gent, així que el que sento és agraïment. Tenir l'afecte i ser respectats per companys i rivals és difícil, això m'ho porto”.

Els Barça-Madrid amb Mourinho

“Va ser una època lletja, no va ser una de les millors èpoques per recordar els clàssics. Sempre hi ha tensió i enfrontaments, però queden al camp. En aquella època vam viure finals de Copa en què la gent traspassava aquesta rivalitat. Aquí vam fallar”.

Una confessió de José Ramón de la Morena

“Em va trucar Ramón Calderón demanant-me que entrevistés a Iniesta perquè el jugador digués que volia anar-se'n del Barça i així no tindrien més remei que traspassar-lo al Madrid. Em va semblar una carallotada, i no m'hi vaig prestar mai ni vaig voler explicar-ho”.

COMENTARIS